Klanten beoordelen ons met een 9.6!

info@sedumworld.com

Hoveniers

Heeft u een hoveniersbedrijf of ander gerelateerd bedrijf in de groenvoorziening? Dan ben je bij Sedumworld aan het juiste adres voor de beste inkoop van Sedum groendak materialen voor de laagste prijs.

Waarom bestellen bij Sedumworld?

Binnen 24-uur een goedkope prijs voor jouw project en binnen 5 werkdagen geleverd. Hoe groter de bestelling, hoe scherper de m² prijs. Heb je een groot project en wil je hulp bij de installatie ervan? Geen probleem! We denken graag met je mee om het project snel en voordelig te realiseren.

Wij werken graag samen met hoveniers en groenbedrijven omdat jullie direct bij jullie klanten komen en het beste weten waar zij naar op zoek zijn. Onze groendak pakketten worden altijd compleet geleverd waardoor je direct aan de slag kan en het project netjes kan afronden. 

Neem snel contact met ons op of vul dit formulier in dan maken we een persoonlijke kortingscode voor je aan waarmee je snel en eenvoudig kan bestellen. Met deze code kun je in de toekomst nog sneller bestellen.

Altijd binnen 5 werkdagen geleverd

Wij bieden duidelijke communicatie over de levering. Bovendien kunnen we daar leveren waar het groendak gewenst is. Ook op lastig te bereiken plaatsen.

Aantrekkelijke prijzen

Dankzij onze jaren lange samenwerken met kwekers heeft Sedumworld de laagste prijzen van Nederland.

Groot inkoopvoordeel bij hoge afname

Vanwege onze staffel prijzen is het enorm voordelig om grote hoeveelheden bij ons in te kopen.

Een Sedumrol

Over ons complete sedum pakket

Wij bieden duidelijke communicatie over de levering. Bovendien kunnen we daar leveren waar het groendak gewenst is. Ook op lastig te bereiken plaatsen.

Het Sedumpakket bestaat uit 3 lagen

  • Een drainagemat met dubbelzijdig filtervlies (20 mm)
  • Een substraat mat (20 mm of 40 mm)
  • Een sedum mixmat van (60×200 cm)

De kortingscode voor hoveniers

We hebben een levertijd van 5 werkdagen binnen Nederland en België en bovendien interessante staffel prijzen. Hoe meer tegelijk je bestelt hoe voordeliger het wordt.

Neem snel contact met ons op of vul dit formulier in dan maken we een persoonlijke kortingscode voor je aan waarmee je snel en eenvoudig kan bestellen, nu en in de toekomst.

Vul de hoeveelheid m² in dat je nodig hebt. Dan kunnen we op basis van de afname een scherpe project prijs maken.

Scroll naar boven