Klanten beoordelen ons met een 9.6!

info@sedumworld.com

Een groen nederland begint op jouw dak

Onze missie

Wij willen Nederland groener maken! Dit doen wij door de beste kwaliteit sedum voor de beste prijs aan te bieden. Wij helpen onze klanten hun groene dak zo goed als mogelijk aan te leggen, zodat ze nog jaren kunnen genieten van een groen dak. Lees verder om te zien wat Sedumworld nog meer te bieden heeft.

Onze beloftes

Altijd de laagste prijs

Dankzij jarenlange samenwerking met sedum kwekers kunnen wij de laagste prijs van Nederland aanbieden. Komt iemand met een betere prijs? Wij horen het graag zodat we het verschil kunnen matchen.

100% tevredenheidsgarantie

Wij durven met zekerheid te melden dat je 100% tevreden zal zijn met onze service.

Binnen 5 werkdagen geleverd

Onze producten kunnen altijd binnen 5 werkdagen geleverd worden. Je kunt bij het bestellen zelf aangeven wanneer je alle spullen geleverd wil hebben. We leveren van dinsdag tot en met vrijdag.

Familie na een Sedum bezorging

Ons sedum is

Geproduceerd in Nederland


Het sedum voor onze groene daken komt exclusief uit Nederland. Dit heeft meerdere voordelen; deze planten zijn bij uitstek geschikt voor het Nederlandse klimaat. Sedum is namelijk een zeer veerkrachtige plant die goed kan overleven in alle seizoenen van het jaar en is daarom ideaal geschikt voor gebruik bij de realisatie van een groendak. Doordat het in Nederland wordt gekweekt is het altijd snel voorradig en kunnen we binnen 5 werkdagen leveren het gehele jaar door.

Wij gebruiken gerecyclede producten

Bij Sedumworld geloven we in een toekomst waar mens en milieu harmonieus samenleven. Daarom zetten we ons in om onze ecologische voetafdruk te verkleinen door zo veel mogelijk gerecyclede producten te gebruiken.

Transformeer jouw dak

Geef je dak een upgrade en ga voor een sedumdak.

Ervaar de schoonheid en voordelen van hoogwaardig sedum voor uw platte of licht hellende daken. Transformeer uw buitenruimte vandaag nog met sedum van Sedumworld!

Scroll naar boven