Sedumworld is dé specialist in lichtgewicht sedum voor doe-het-zelvers. Met ons eenvoudige 1-2-3 systeem kan iedereen moeiteloos zijn eigen groene dak aanleggen als een expert en jarenlang genieten van een groen dak! Bovendien bieden wij de beste prijs van Nederland.

Vraag een offerte aan en wij helpen je stap voor stap om zelf een prachtig groen dak aan te leggen!

Voordelen van Sedumworld

- Beste prijsgarantie, Dankzij onze connecties kunnen wij de beste prijs van Nederland aanbieden!

- Betalen bij bezorging, Het is bij ons mogelijk om te pinnen bij de chauffeur bij aflevering.

- Goede communicatie, Wij zijn tussen 9 en 5 altijd bereikbaar voor persoonlijk contact.

- Subsidie, Wij kunnen een offerte maken voor subsidieaanvraag bij gemeente.

- Binnen 5 dagen geleverd, In Nederland en België kunnen wij binnen 5 dagen leveren.

- Zelf een afleverdatum kiezen, Laat ons weten welke datum jou het beste uitkomt.

- 10 Jaar lang expert, Wij weten alles op het gebied van groene daken en kunnen daarom elke vraag beantwoorden.

Familie met een sedumdak

42,- voor 60x200cm!

- Super simpel aan te leggen

- Lichtgewicht, dus op elk beloopbaar dak te plaatsen.

- Compleet pakket, Je hebt geen extra materiaal nodig

- Grind kan gratis bijgeleverd worden

Reviews

100% beveelt ons aan!

Miriam, Asten

Zeer snelle en vlotte communicatie. We hebben 118m2 sedum gelegd op onze bungalow, dit was met z’n 3en gelukt in ca 8 uur. Het is super mooi en geeft een fijn gevoel om te kunnen bijdrage aan een betere klimaat en natuur voor insecten.

 

Rene, Aalsmeer

Een pallet met het complete pakket om een sedumdak te leggen werd op de afgesproken dag en tijd geleverd. Dankzij de duidelijke instructie was het zelf leggen met z'n tweetjes prima te doen en waren we in 2.5 uur klaar.

Jakub, Capelle aan den IJssel

Bestelling was eenvoudig, gebeld voor extra informatie en binnen paar minuten had ik wat ik wilde weten, plus ook nog korting 🙂 Levering precies zoals afgesproken. Het pakket bevat exact wat je nodig hebt om zelf aan te kunnen leggen - Stanley messen, Ikea tassen, meetlint, snijplanken. Practisch en goed doordacht systeem. Top bedrijf Sedumworld!

CdB_DSC07229_TOP_GROEN_HR
grind
man op dak happy

Vraag nu een offerte aan!

Welkom bij Sedumworld.com uw lichtgewicht Sedumdak / Groendak specialist. Wij zijn al bijna 10 jaar expert in advies en verkoop van Groendaken en hebben inmiddels al meer dan 3000 afnemers van een Sedumdak voorzien. U kunt bij ons op zeer eenvoudige wijze een Groen dak systeem online bestellen en zowel als particulier of zakelijk uw bestelling plaatsen. U kunt bij de bestelling de dag van aflevering zelf eventuele overige wensen aangeven. Onze levertijd is 5 werkdagen.

Aanleg van onze beide Sedumdak systemen zijn door u zelf heel gemakkelijk te doen. Indien gewenst beschikken wij over ons eigen aanlegteam en maken hiervoor dan offerte op maat. Het plaatsen van een Groendak kan soms erg voordelig zijn indien gebruik kan worden gemaakt van een lokale Groendak subsidie regeling ( niet elke gemeente heeft een Groendak subsidie regeling, meer informatie kunt u vinden op onze pagina Groendak subsidie ). Veel vragen en ook antwoorden over de vele voordelen van Sedumdaken / Groendaken kunt u vinden op onze pagina veel gestelde vragen.

voordelen van een groendak aanleggen

Zelf een Groendak aanleggen heeft vele voordelen, in de zomermaanden wordt uw dak nooit warmer dan 20 graden en in de wintermaanden heeft u een extra dakisolatie. Ook het dakleer gaat het dubbele aantal jaren mee wegens het ontbreken van UV instraling. Een groendak bloeit de gehele zomerperiode en is een drachtplant voor bijen populaties. Zie voor meer voordelen veel gestelde vragen. Een ander groot voordeel van Sedumdaken / Groendaken is het zeer beperkte onderhoud. Basis om uw groendak vitaal te houden is het 2 x per jaar te bemesten met Sedummest. Zie ook aanleg en onderhoud.